Navigace: Hlavní stránka » CZ

Ingredience

400 g mozzarelly ciliegine (malých kuliček mozzarelly)
400 g rajčat
100 g fazolových lusků
80 ml olivového oleje
1 hlávka salátu
4 filetky ančovičky
petrželka
koření herba vegi

SALÁT S MOZZARELLOVÝMI "TŘEŠNIČKAMI"

Lehká, nekalorická a hlavně zdravá snídaně, večeře či oběd Vás uchvátí

Postup:

Odřízněte konce fazolových lusků, uvařte je al dente a nechte vychladnout. Mezitím omyjte rajčata a nakrájejte je na osminky. Očistěte a operte salát a nechte ho dobře okapat. Na velkém talíři promíchejte zeleninu s třešničkami mozzarelly. Filetky ančoviček rozmixujte s olivovým olejem a HERBA VEGI na jemnou zálivku. Hotový salát ochuťte zálivkou a podávejte.