Navigace: Hlavní stránka » CZ » Recepty

Zeleninové fondue

Zeleninové fondue snoubící se s chutěmi dresingů ochucených kořenícími směsi VEGI potěší Vaše smysly

Postup:

Nakrájíme různé druhy zeleniny - rajčata, papriky, okurky, činské zelí, různé druhy salátů, mrkev, kedlubny,... a k tomu podáváme dresingy:

americký:

bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, grill nebo chilli vegi, kečup - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.

francouzský:

bilý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, vegi vegi nebo herba vegi, hořčice - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.

česnekový:

bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, GARLIC VEGI - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.

bylinkový:

bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, HERBA VEGI - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.Tyto čerstvé dresingy jsou výborné nejen k zelenině, ale také ke grilovanému masu.