Zeleninové fondue
Zeleninové fondue snoubící se s chutěmi dresingů ochucených kořenícími směsi VEGI potěší Vaše smysly
Postup:
Nakrájíme různé druhy zeleniny - rajčata, papriky, okurky, činské zelí, různé druhy salátů, mrkev, kedlubny,... a k tomu podáváme dresingy:
americký:
bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, grill nebo chilli vegi, kečup - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.
francouzský:
bilý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, vegi vegi nebo herba vegi, hořčice - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.
česnekový: bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, GARLIC VEGI - vše důkladně promícháme a necháme vychladit. bylinkový: bílý jogurt, popřípadě i zakysaná smetana, HERBA VEGI - vše důkladně promícháme a necháme vychladit.Tyto čerstvé dresingy jsou výborné nejen k zelenině, ale také ke grilovanému masu.